Despre noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam ...

Responsabilitatea noastra

Odata ce ne-ai ales sa-ti fim parteneri si sfatuitori in tot ceea ce inseamna gasirea si cumpararea unui imobil ce acopera toate nevoile tale, ne dam toata silinta si ne folosim de toate experienta acumulata pentru a te bucuri de un proces linistit si fara probleme. Serviciile noastre imobiliare includ: vanzari, inchirieri si administrari de: apartamente, case/vile, spatii comerciale si terenuri. Ne place sa-ti oferim o experienta completa si din acest motiv, iti oferim pe langa serviciul propriu zis, consultanta imobiliara gratuita.

Agentia imobiliara DAVIMAND Focsani este membra a Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare inca din anul 2003 , garantandu-va astfel siguranta unui partener pentru o investitie profitabila, centrata pe nevoile si dorintele tale, cat si promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii.

Viziunea noastra

Fiecare client merita un proces echitabil si adaptat nevoilor sale pe intreaga durata de desfasurare a tranzactiei.

Misiunea noastra

Ne place sa pastram totul simplu si sa-ti oferim un proces cat mai simplu si rapid. Tocmai de aceea, iti spunem ca misiunea noastra consta in a-ti oferi consultanta si a facilita intregul proces de vanzare sau cumparare a unui imobil.

0 +
Apartamente vandute
0 +
Clienti satisfacuti
0 +
Imobile inchiriate
0 +
Tranzactii intermediate

Compare